Esityksiä lapsille- ole hyvä!

SatuSeikkailu

SatuSeikkailu on musiikkipitoinen, iloinen esitys, jossa pujahdetaan mielikuvituksen voimalla retkelle Satumaahan. Retkellä leikitään ja lauletaan yhdessä, autetaan pulassa olevaa Mörökölliä ja kenties opitaankin jotakin uutta ja tärkeää esimerkiksi tunnetaidoista. Seikkailuretkikuntaa johtavat lapsille niin teatterista, televisiosta kuin tapahtumistakin tutut Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti!

Kesto: Noin 40 minuuttia + yleisötyö (Lapset voivat tulla kertomaan meille kuulumisiaan sekä hakemaan Seikkailija- kunniakirjan)

Ikäsuositus n. 3-vuotiaasta ylöspäin, sopii koko perheelle

SatuSeikkailu on parhaimmillaan sisätiloissa, pienellä tai keskikokoisella näyttämöllä tai lavalla. SatuSeikkailu yhdistelee vuorovaikutteisen mielikuvitusseikkailun, konsertin ja teatterin elementtejä tavoittaakseen kohderyhmänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Suurempaa lavaa ja ulkotiloja varten on saatavilla myös konserttiversio. 

SatuSeikkailu Tampereella: Mielikuvituksen käynnistysoperaatio!

Satujukeboxi 

Pieneen tilaan, esimerkiksi päiväkotiryhmälle, lastenkulttuurikeskukseen tai kirjastoon sopiva saduista ja leikeistä koostuva vuorovaikutteinen esitys. Esitystä on mahdollista muokata teemojen mukaan.

Esiintyjä: Veera Degerholm

Kesto: noin 35min

Ikäsuositus n. 2-7v

 

"Olipa kerran hunajakaramellipuu... ja Siirihiiri, sekä pikkuinen pupu jolla ei ollut yhtään ystävää, sillä maailma oli sen mielestä niin pelottava, ettei se uskaltautunut ollenkaan ulos mökistään..."

 

Musiikkisatu

Esimerkiksi päiväkotiryhmälle tai lastenkultturikeskukseen sopiva tarinallinen esitys tunnetaidoista.

 Esiintyjät; Veera Degerholm, Valtteri Lipasti

Kesto: noin 35min

Ikäsuositus n. 2-8v

 

Ja loppuun loru!

 "Kummitukset lyttyyn.

 Mörököllit myttyyn.

 Hämäräiset käkkiäiset

 pienenpieneen ryttyyn.

Kaikki kiinni napataan

 ja sullotaan pieneen pyttyyn.

 Ja kaiken päälle pieni pytty

 lititstetään lyttyyn!"

 Onneksi tämä on vain pelonkarkoitukseen tarkoitettu sanaleikki- ja oikeat Mörököllit ja Käkkiäiset voivat keittää kaikessa rauhassa lapsilleen aamupuuroa!

 

Valokuvat: Studio Dettani

 

 

 

Tilaukset ja kysymykset:

+358 50 3386639/ Veera

veeradegerholm@gmail.com

Tai yhteydenottolomakeella.