Sisältötehdas

 

Kun useampi luovan alan ahkera ammattilainen kantaa unelmansa ja ideansa saman pöydän ääreen, syntyy semmoinen mahdollisuuksien komposti ja tähtitaivas, ettei mitään rajaa. Jotta komposteista ja tähtitaivaista olisi iloa mahdollisimman monelle, ne tarvitsevat muodon jota jakaa: sävelen, sanan, kuvan tai yhteyden silmästä silmään- sydämestä sydämeen. Sisältötehdas on olemassa juuri siksi. Se on luovan työn tyyssija, josta myös sinä voit löytää etsimäsi.

Sisältötehtaan pajoissa nikkaroidaan sisältöjä tapahtumiin ja esityksiin, sekä taideteoksia; lauluja, tauluja, tarinoita. Tulevaisuutta silmällä pitäen Tiimipajassa häärätään hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen parissa, Sävelpajassa valmistellaan julkaistavaa musiikkia ja Sanapajassakin ahkeroidaan- ties mitä sieltä ilmoille tupsahtaa!
Sisältötehtaassa syntyy siis monenlaista sisältöä. Juuri nyt painopiste on isosti lastenkulttuurissa.

Tulevaisuudessa Sisältötehdas palvelee niin ohjelmatoimistona, koulutus- ja hyvinvointipalvelujen tuottajana kuin kauppapaikkana taideteoksille- lauluille, tauluille ja tarinoille.

Ensimmäinen askel on nyt tässä! Toinen käsi viipyilee vielä hetken taaperokärryn kädensijalla, kunnes aika on kypsä, otteen voi irrottaa ja katsoa minne vapaa askel vie! Koska kaikenlainen yhteys niin sisäisiin, ulkoisiin kuin mielikuvitustenkin maailmoihin on punainen lankamme, on suuri ilo jakaa osaamistamme kanssasi!